om oss

Om PureBeauty - Vår Ideologi

 

Som konsument av skönhetsprodukter idag blir man mer och mer medveten om olika ingredienser och deras påverkan, inte bara för vår egen del utan även för att djur och natur inte ska ta skada av det som tillverkas för oss. Fler söker sig därför numera till naturliga alternativ när det gäller hårvård, hudvård, kroppsvård och kosmetika där fokus ligger på ekologiska och organiska ingredienser som inte är testade på djur. Det börjar också bli viktigt för oss att produkterna vi använder tillverkas i återvinningsbara förpackningar och inte har en negativ inverkan på naturen och dess tillgångar, samt att de är närproducerade så att vi bidrar till mindre utsläpp eftersom de inte behöver fraktas jorden runt för att vi ska kunna ta glädje utav dem.

Efterfrågan är stor, men vad exakt är det egentligen man ska söka efter och vad är det man behöver tänka på?

Vi har över tio års erfarenhet inom skönhetsbranschen och har samlat ihop de mest efterfrågade och eftertraktade produkterna inom hårvård, hudvård och kroppsvård – både för henne och honom men också för de minsta – allt för att göra det lättare för Dig som medveten kund att hitta det Du söker, snabbt och lätt!

Här finner Du de varumärken som är populärast på den ekovänliga vägen till skönhet som allt fler väljer att gå. Handla med gott samvete för både Dig själv och vår miljö och natur. De varumärken som vi på PureBeauty har samlat ihop har alla något som binder dem till snälla och rena produkter då de alltid innehåller antingen sulfat- eller parabenfria ingredienser; är FairTrade- eller PETA-märkta; certifierade som vegan, eco och organic, eller använder sig utav återvinningsbara förpackningar på ett eller annat sätt.

Vad är egentligen sulfat- och parabenfritt? Vad gör kemiska silikoner? Varför välja FairTrade- och PETA-märkta produkter? Vi har sammanställt information om de olika begreppen så att Du enkelt kan läsa Dig till varför t ex ekologisk hud- och hårvård inom en nära framtid kommer att bli det självklara valet för de flesta. Det kommer endast att ta Dig några minuter att vilja använda naturliga skönhetsprodukter framför de konventionella.

För att underlätta ännu mer för Dig som kund har vi dessutom satt ihop en guide där Du lätt kan klicka Dig fram till de produkter som matchar Dina behov. Vilket schampo och balsam behövs till just Ditt hår? Vilken créme skulle passa Din hudtyp bäst? Välj bland de olika kategorierna och Du får flera alternativ att välja mellan.

Hittar Du ändå inte det Du söker? Vi ger Dig kostnadsfri personlig rådgivning med svar inom 24h!

PureBeauty – den naturliga vägen till skönhet.