Hårvård  Det finns 45 produkter.

Underkategorier

 • Schampo

  Rengör skonsamt håret från rot till topp med ett passande schampo för just din hårtyp – välj mellan återfuktande, reparerande, volymgivande eller färgbevarande. Sulfat, paraben och silikonfria schampon som dessa vi har här rengör precis lika effektivt som ett ”vanligt” om inte bättre – du får mer naturliga och aktiva ingredienser som hjälper till att stärka upp dit hår utan att skada det med alltför många kemiska tillsatser.

 • Balsam

  Slut fjällskiktet på hårstrået för att motverka statisk flygighet; att håret blir svårkammat; drar åt sig smuts och blir mer följsamt med hjälp av ett passande balsam för just din hårtyp – välj mellan återfuktande, reparerande, volymgivande eller färgbevarande. Självklart gjorda med rena och naturliga råvaror!

 • Inpackning

  Få en extra boost och djupgående vård med en passande inpackning för just din hårtyp – välj mellan återfuktande, reparerande, volymgivande eller färgbevarande, eller varför inte till och med en s k färgbomb – en inpackning med färgpigment i! Tänk på att alltid schamponera håret noga innan applicering av inpackning, samt avsluta med balsam för att sluta fjällskiktet. Används ca 1-2 ggr/v och bör sitta minst 3 min för bäst effekt. En inpackning gjord med naturliga ingredienser stärker upp ditt hår från rot till topp och djupgående genom hela strået.

 • Leave-In

  När håret är handdukstorkat suger det bäst åt sig t ex spraybalsam, olja eller serum – alltså extra vård till hårstrået för att få det så friskt och välmående som möjligt, samt förbereder håret inför styling eller bara ger en härligt mjuk och len känsla. Leave-in-produkter kan även användas i torrt hår, men då gärna i mindre mängd och finare fördelning för bäst effekt. Arganoljan t ex har varit Afrikas mest kända skönhetselixir som gett fukt och näring till kvinnors hår genom årtusenden – nu har vi äntligen upptäckt den i Sverige!

 • Styling
 • Övrigt
per sida
Visar 1 - 6 av 45 artiklar
Visar 1 - 6 av 45 artiklar