Make-Up  There are 37 products.

Subcategories

 • Bas

  Kosmetika är en av de största bovarna idag med flest tillsatta kemikalier, konstgjorda ingredienser och starka konserveringsmedel – allt för att kunna massproduceras och ha så lång hållbarhet som möjligt. Vår hud tar upp över 60% av det som tillförs på den och då vill man ju självklart att den foundation man använder som bas ska vara så snäll och ren som möjligt. De bästa produkterna har vi valt ut här för dig, välj och vraka bland olika färger för att matcha din hudton.

 • Ögon

  Området kring ögonen är ett av de känsligaste på vår kropp och därför bör man inte använda alltför starka och konstgjorda ämnen i t ex mascara eller ögonskugga. De produkter vi valt ut här är både snälla och snygga, naturliga, samt fulla med pigment. Ögonskuggorna sitter som berget och finns i flera olika färger!

 • Läppar

  Läppglans, läppstift eller läppbalsam med färg – här finns något för alla. Gjorda på naturliga, rena och ekologiska ingredienser är de inte bara snygga i sina nyanser utan vårdar även dina läppar med fukt och näring. Finns i flera olika färger och sorter.

 • Verktyg

  Genom att använda sminkborstar gjorda på äkta hår får man t ex en foundation att smälta in och hålla längre och en skuggning på ögonlocket att sitta bättre och se mer naturlig ut. Inga djur har farit illa i framställningen utav dessa verktyg men vill man ha någonting som är 100% finns det självklart helt syntetiska borstar och penslar att välja bland och de är naturligtvis gjorda på kvalitétsmaterial. Välj det som passar dig bäst!

 • Övrigt
per page
Showing 1 - 6 of 37 items
Showing 1 - 6 of 37 items

Catalog

Enabled filters:
Storlek
Hårtyp
Hudtyp