Hudvård  There are 37 products.

Subcategories

 • Rengöring

  Rengöring är A och O när det kommer till en frisk och välmående hy, oavsett om du har torr eller fet hudtyp. Med skonsamma produkter utan konstgjorda tillsatser ger du din hud den bästa grunden, morgon som kväll. Kom ihåg att enbart vatten som rengöring kan torka ut din hy och når heller inte ner på djupet och i porerna när smuts och bakterier sätter sig. Välj en rengöring som passar just din hudtyp – fet, torr, normal/kombinerad eller mogen. När du rengör din hud med produkter gjorda på naturliga ingredienser och rena råvaror tar du inte bara hänsyn till djur och natur utan även till dig själv och din huds välmående.

 • Ansikte

  Återfuktning är det mest väsentliga för en pigg och fräsch hy, då ansiktet ofta är den kroppsdel som utsätts för många påfrestningar under dagen. Genom att applicera en skonsam men ändå aktiv dag- eller nattcréme gjord på rena ingredienser ger du din hud det den behöver. Inga konstgjorda tillsatser eller kemikalier och inga skadliga konserveringsmedel – bara ren och naturlig omsorg för att hjälpa till att hålla den så som du vill ha den.

 • Ögon

  Området kring ögonen har den tunnaste huden på kroppen och bör därför inte smörjas in på samma sätt som t ex en dag- eller nattcréme. En ögoncréme är lättare i konsistensen och rik på aktiva men naturliga ingredienser för att återfukta och ge näring utan att tynga ner.

 • Läppar

  Våra läppar har en tendens att bli torra – oavsett om det är på vintern eller sommaren. Genom att alltid ha ett läppbalsam i fickan eller väskan kan man hjälpa till att ge konstant fukt och näring gjord på helt ekologiska och naturliga råvaror som inte bara stärker och mjukar upp torra läppar – de doftar och smakar dessutom helt underbart! Finns för både honom och henne, med färg eller transparent.

 • Övrigt
per page
Showing 1 - 6 of 37 items
Showing 1 - 6 of 37 items

Catalog

Enabled filters:
Storlek
Hårtyp